Кућа Добрих Вести

Login

Четврти сајам за пензионере у Новом Саду

Оцените овај чланак
(1 Глас)

pensio676767НОВИ САД - Сајам за пензионере, биће одржан 30. и 31. марта 2018. године, у Аули Новосадског сајма. За посетиоце улаз ће бити бесплатан.

 

Под слоганом „За безбрижну старост“ у потпуности ће бити посвећен најстаријим суграђанима. Они ће на Сајму моћи да провере здравствено стање и сазнају тајне правилне исхране, да учествују у забавним радионицама и поклон играма, освоје вредне награде и бројне попусте, сазнају и одаберу како да испуне слободно време и забораве усамљеност, најавио је Новосадски сајам. 

 

На Сајму ће се наступити велики број излагача. Биће присутни представници државних и градских институција, удружења, медицинских установа, домаће и стране компаније које пружају услуге старијима и промовишу активно старење на пољу здравља, исхране, рекреације, дружења и забаве.

 

Посетиоци ће оба дана, у петак и суботу, од 10 до 18 часова, моћи да уживају у веома разноврсној понуди и богатом програму који их очекује на бини у Аули Новосадског сајма. На штандовима излагача, поред бројних медицинских, фармаколошких, прехрамбених и других производа намењених старијим лицима, биће организоване и активности из области социјалне заштите, помоћи и неге у кући, здравља, едукације, волонтирања, здраве исхране, спорта, рекреације и хобија, стваралаштва, путовања, осигурања и безбедности, финансија, као и правне заштите.

 

Циљ манифестације је да пензионери квалитетно проведу слободно време, да се забаве и друже и додатно социјално ангажују учешћем у радионицама, концертима, поклон играма. Сајам је прилика и да на једном месту стекну увид у услуге, као и да пробају производе намењене њима.

 

Све пензионере очекује одлична забава, много изненађења и различите активности које ће обележити IV Сајам за пензионере.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 14 март 2018 15:00
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија