Кућа Добрих Вести

Login

Ариана Гранде представља потпуно нови сингл

Оцените овај чланак
(1 Глас)

arinagrandeБЕОГРАД - Супер-популарна и талентована певачица Ариана Гранде представља потпуно нови сингл и спот за “No Tears Left To Cry“.

 

Новим синглом харизматична Ари коначно открива делић звука који можемо очекивати на предстојећем четвртом студијском албуму, чији ће нам детаљи изласка бити познати у надолазећим недељама.

 

 

Дуго очекивани албум наслеђује актуелни “Dangerous Woman“ из 2016. године који нам је поред насловног сингла донео и мега хитове као што су "Into You", "Side to Side" у сарадњи са Nicki Minaj i "Everyday"; свакако треба поменути и успех песама као што су "Greedy" и "Let Me Love You" које уживају дигитални и радијски успех без обзира што никада нису званично објављени као синглови.

 

 

Нову песму писали су Ariana и Savan Kotecha док Max Martin и ILYA потписују продукцију. Спот за "No Tears Left To Cry" je одмах по објави сингла објављен на Ariana Grande YouTube/VEVO kanalu, a режију овог бајковитог спота потписује Гремијем награђивани режисер Dave Meyers.

 

 

 

Српској публици је нови сингл доступан путем сервиса Deezer и Google Play, a засигурно ће овај хит слушати и на радио станицама широм Србије.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено понедељак, 23 април 2018 10:58

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија