A+ A A-

Пројекат ,,Глобална школа предузетништва”

Оцените овај чланак
(1 Глас)

glbalskulllllБЕОГРАД - Пројекат ,,Глобална школа предузетништва” организује се са циљем да студентима и дипломцима омогући да стекну сва неопходна знања и вештине за покретање сопственог бизниса.

 

Од 10. jула до 11. августа учесници ће имати прилику да развијају пословне идеје у мултикултуралним тимовима, заједно са студентима из иностранства. Тимови ће проћи кроз сет радионица и предавања на којима ће научити како да направе маркетинг стратегију, истражују тржиште, пронађу инвеститоре и још много тога што ће им помоћи да своју идеју претворе у стварност.

 

Партнер пројекта Делез Србија, омогућиће учесницима да се упознају са њиховом пословном праксом и организоваће додатне едукације за учеснике.

 

Програм је намењен свима онима који имају већ имају пословну идеју, али и студентима који желе да науче нешто ново и опробају се у свету предузетништва.

 

Пројекат организује AIESEC организација са циљем да допринесе повећању запослености младих. AIESEC је глобална мрежа студената која развија лидерски потенцијал младих. Присуством у преко 120 земаља, AIESEC представља највећу студентску организацију. Својим програмима интернационалних пракси и организацијом едукативних и друштвено одговорних пројеката, AIESEC пружа младима јединствену могућност за лични и професионални развој.

 

Учешће на пројекту се наплаћује 800 динара.

 

Уколико желиш да овог лета и ти будеш Глобални предузетник пријави се на линку.

 

Више информација можеш пронаћи на Фејсбук страници, Инстаграму или пиши на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 13 јун 2018 17:37

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани