Кућа Добрих Вести

Login

Сајам аустралијског образовања

Оцените овај чланак
(3 гласова)

banerАгенција за образовање Future Option организује Сајам аустралијског образовања 2018 “Гледај у будућност – Студирај у Аустралији” који ће бити организован у Београду 27. октобра 2018 у Хотелу Метропол од 12 до 16 часова.

 

Улаз на сајам је бесплатан, али је регистрација обавезна због ограниченог броја места.

 

Линк за регистрацију можете пронаћи OВДЕ.

 

Одличан образовни систем и висок животни стандард, Аустралију чини из године у годину све популарнијом дестинацијом за интернационалне студенте. Растућа економија, прелепа клима и градови као што су Мелбурн, Сиднеј, Перт, који су сваке године бирани међу топ десет најбољих градова за живот на свету, стављају Аустралију на треће место у свету по броју страних студената.

 

Пристутни ће на сајму имати прилику да сазнају све о опцијама и условима студирања у Аустралији, чују искуства студената из читавог региона који су завршили или се тренутно налазе на студијама у Аустралији и разговарају директно са представницима аустралијских образовних институција који ће бити присутни.

 

Осим битних информација о процедури и условима уписа, посетиоци ће имати прилику да се информишу о добијању студентских виза, раду у току студија, студентском животу и аустралијској култури и начину живота.

 

Региструјте се ОВОМ ЛИНКУ.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено понедељак, 15 октобар 2018 11:11

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија