Кућа Добрих Вести

Login

Пријаве за летње издање Rails Girls Београд радионице су отворене

Оцените овај чланак
(1 Глас)

rightgirslplatoRails Grils заједница је недавно напунила шест година постојања. За све ово време десило се много лепих ствари, десетине радионица, стотине сјајних учесница и ментора, оснивање локалних РГ заједница и по другим градовима у Србији.

 

Последња и најновија РГ радионица десила се у Зајечару, и тиме је број локалних РГ догађаја проширен на шест градова у Србији.

 

Rails Grils заједница у Београду наставља са својим активностима као и до сад, те нас 29. и 30. јуна очекује још једна летња бесплатна радионица за све оне које до сад нису имале прилику да учествују у РГБ програмима.

 

Радионица се дешава у ICT Hub, у Краља Милана 10.

 

Као и до сада, учеснице ће током два дана уз менторску подршку правити различите апликације и упознавати се са основама њеб програмирања користећи Ryby on Rails  платформу.

 

Оно што је постало карактеристично за РГБ радионице је пријатна и мотивишућа атмосфера, простор за истраживање и питања, учење у групи.

 

Гости на јунском издању радионице биће нам колеге из компаније Nutanix, која је на недавно одржаној Недељи иновација добила признање у категорији Жене у технологији - Иницијатива 2019, за програм школарина које се додељују студенткињама софтверског инжењерства и компјутерских наука а у САД, Великој Британији, Индији и Србији.

 

Пријаве за учешће у јунској РГБ радионици ће бити отворене од 7. до 21. јуна.

 

                             rightgirslplato

 

Уколико желите да своје лето искористите као почетак за стицање нових вештина, не пропустите ову прилику и пријавите се на време.

 

Све информације у вези са предстојећом РГБ радионицом можете наћи на сајту или на РГБ друштвеним мрежама Фејсбук, Твитер и Инстаграм.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 13 јун 2019 15:20

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија