Кућа Добрих Вести

Login

Balkan Tube Fest

Оцените овај чланак
(3 гласова)

stvaroci33434Највећа концентрација утицаја у региону наћи ће се 28. и 29. септембра у Комбанк дворани где се одржава пети Balkan Tube Fest.

 

Звезде нове генерације – Cile ST, Dule Pc Axe, Kovalska, Baka Prase, Choda, Anna, Леа Станковић, Нађа Станојевић, Најбољи ортаци, Jennie Martin, Goldenito, Nixa Zizu, SupremeNexus, Andrija Jo, Ружа Рупић, Анастасија Грујић, Meca Cazin, Vavana, Брацо Гајић, Сара Станковић, Недим, Милош ХД, Хулигани из гимназије, Принцеза Психо, Закон браће, Joomboos екипа из Загреба али и многи други биће у Београду последњег септембарског викенда, како би великом журком обележили Balkan Tube Fest, највећи фестивал tube културе на овим просторима, који се одржава по пети пут у Београду.

 

А уз 150 јутјубера које је одабрала публика, славиће и преко 5 хиљада посетилаца, колико се очекује да за ова два дана прође кроз четири сале Комбанк дворане, где ће се одржавати разноврстан и забаван програм за све генерације.

 

Много смеха, песме, различитих игара, одличних филмова, такмичења, али и важних и едукативних предавања и панела очекује све који дођу на БТФ рођендан – и ту није крај, јер је екипа која стоји иза фестивала спремила још неколико великих изненађења.

 

Ваше је само да на време обезбедите своје улазнице за Balkan Tube Fest и са њега ћете понети фантастичне успомене, батерије пуне позитивне енергије, фотке са омиљеним звездама, а оне најсрећније чекају и вредне награде.

 

Карте за Balkan Tube Fest могу се набавити на сајту Gistix или на билетарници Комбанк дворане.

 

Све информације о картама и фестивалу можете пронаћи OВДЕ.

 

Извор: Кућа добрих вести/Balkanyoutubefest.com


Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија