Кућа Добрих Вести

Login

Бесплатан мини курс керамике за средњошколце

Оцените овај чланак
(2 гласова)

kurskeramikaОтворен је позив средњошколцима да се пријаве на бесплатан јануарски мини-курс керамике, пријаве се шаљу имејлом до 31. децембра, а број места је ограничен.

 

Одмах по доласку Нове године, од 2. до 6. јануара, одржаће се бесплатан мини-курс керамике за средњошколце у оквиру програма „Боје Африке – креативне радионице и изложба радова “ у Музеју афричке уметности (МАУ). Програм се организује у сарадњи са Секретаријатом за спорт и омладину.

 

У београдској зими и често спорим празничним данима, млади узраста од 13 до 18 година који се пријаве за учешће на овом програму имаће прилику да овладају вештином обликовања и украшавање глинених посуда по узору на традиционалне афричке технике и стилове, инспирисани бојама, формама и симболизмом различитих предмета из збирки Музеја афричке уметности. Похађање јануарског мини-курса у оквиру програма „Боје Африке“ подразумева да ће полазници сваког дана од 2. до 6. јануара, у периоду од 10 до 14 часова, провести време у Музеју афричке уметности уз стварање, истраживање, дружење. Радови свих учесника програма „Боје Африке“ биће представљени на изложби у Музеју која ће бити отворена 9. фебруара у 14 ч, када ће бити додељене потврде о учешћу и признања за најуспешније радове.

 

За јануарски термин похађања овог програма, позив средњошколцима да се пријаве за учешће отворен је до 31. децембра (потребно је да на имејл адресу Музеја Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. пошаљу поруку у којој ће навести своје име и презиме, годину рођења и телефон за контакт), а број места је ограничен. Радионице воде Милица Јосимов, вајар/конзерватор, Марија Милош, виши кустос и Милица Наумов, кустос.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 26 децембар 2019 14:19

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија