Кућа Добрих Вести

Login

Сајам EDUfair 2020

Оцените овај чланак
(1 Глас)

edufairrrrrrrСазнајте све о школовању у Србији и иностранству на овогодишњем издању сајма образовања 17. EDUfair 2020. 2020 који ће се одржати у петак и суботу 6. и 7. Марта у Белекспоцентру, Шпанских бораца 74, Нови Београд од 10 – 18 часова.

 

На овогодишњем издању EDUfair 2020, представиће се преко 90 образовних институција – универзитета, средњих школа и приватних интерната, амбасада и културних центара из Србије и 13 земаља: Велике Британије, Швајцарске, Аустрије, Немачке, Канаде, Словеније, Луксембурга, Италије, Француске, Грчке, Хрватске, Мађарске, Холандије.

 

Универзитет у Беорграду ће се представити на EDUfair 2020 ове године у рекордном броју, преко чак 20 факултета.

 

Посетиоци ће имати прилику да остваре сјајне попусте на различите образовне програме, цене летњих кампова, присуствују бројним презентацијама амбасада, факултета, културних центара и едукативног карактера ( како написати мотивационо писмо и спремити испите језика ) као и да лично упознају представнике најбољих домаћих и светских универзитета, средњих школа и језичких курсева, културних центара и студентских организација.

 

Зашто би обавезно требало посетити EDUfair 2020?

 

   Преко 45 најбољих српских факултета и високообразовних институција

   Преко 40 престижних интерната и универзитета из 13 различитих земаља

   Инфо центар Интеграл Еду – директне апликације и стипендије

   Сјајни попусти на различите едукативне програме – до 10% попуста на одабране курсеве

   Тестови професионалне оријентације: Мy Футуре цхоице

   Предавања и презентације факултета и културних центара

   Панел дискусије са психологом за родитеље

 

Информације о могуц́ностима учења и усавршавања страних језика, континуираном образовању у средњим школама и факултетима, упису на основне и мастер програме универзитета широм света, те врхунске МБА програме.

 

Остварите свој сан и упишите се у омиљену средњу школу/на колеџ/курс страног језика – посетите EDUfair 2020. и учините први корак.

Препоручујемо да се пријавите што пре како бисте избегли чекање при улазу на EDUfair, али и како бисте имали прилику да освојите један од бесплатних испита професионалне оријентације.

 

Зашто да чекате у реду, кад можете да га прескочите уз онлајн пререгистрацију.

 

Регистрација за сајам ОВДЕ.

 

Извор: Студентски живот/Кућа добрих вести


Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија