Кућа Добрих Вести

Login

Извештај са првенства Београда у пливању за особе са инвалидитетом

Оцените овај чланак
(1 Глас)

bayenzinfalieНа базену Милан Гале Мушкатировић, 24. 09. 2020.године одржано је Првенство Београда у пливању за особе са инвалидитетом.

 

Такмичење је одржано у организацији Спортског савеза особа са инвалидитетом Београда, у складу са препорукама Владе и Кризног штаба, а под покровитељством Секретаријата за спорт и омладину и Секретаријата за социјалну заштиту града Београда.

 

Такмичари су се надметали у тркама на 50 м ( слободни стил, прсно и леђно ) и 100 м ( слободни стил ). Титулом првака Београда, у својим категоријама, окитили су се : Филип Граовац, Марковић Слободан, Бојан Ранђеловић, Славица Нета, Вељковић Елена, Стаменовић Тијана, Мркић Небојша, Деспотовић Игор, Чолић Ненад и Јевтић Јеврем.

 

Тренутна ситуација услед епидемије вирусом Ковид 19, утицала је на слабији одзив такмичара. Од организација наступале су : Удружење „ Живимо заједно „, Спортско друштво слепих „ Напредак „, Клуб „ Младост „, Удружење „ Дунав „, Удружење МНРО Звездара, као и корисници Програма пливања Спортског савеза особа са инвалидитетом Београда.

 

Meдаље победницима додељивали су : Весна Зирић из Секретаријата за спорт и омладину града Београда, Велимир Кнежевић, председник Спортског савеза ОСИ Београда, као и генерални секретар Савеза - Немања Радовић.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено понедељак, 28 септембар 2020 10:19

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија