A+ A A-

Упознај EFY догађај – Уплови у свет предузетништва

Оцените овај чланак
(2 гласова)

efffekjfkdjfkdfjkdЧуо си да овог јануара AIESEC припрема пројекат Entrepreneurship For Youth,  али ниси сигуран шта је то и да ли је за тебе?

 

Има решења, јер 15. децембра у 19 часова путем Зум платформе, потпуно бесплатно се можеш прикључити догађају „Упознај EFY“ на коме ћеш наћи одговоре на сва питања која имаш у вези овог предузетничког пројекта. Још боље, моћи ћеш да осетиш део атмосфере која ће се стварати у јануару кроз занимљив садржај који ти препрема ова организација. Осим информација о EFY пројекту чућеш основне ствари о предузетништву, имати прилику да постављаш питања, али и да стекнеш утисак какве предаваче можеш очекивати да слушаш у јануару. Гост догађаја је алумнисткиња, Анита Живковић, од које можеш научити доста из њеног богатог искуства које је стицала како у земљи тако и у иностранству.

 

Да ли си спреман да пробудиш предузетника у себи? Своју пријаву можеш попунити на ОВОМ линку.

 

 

Видимо се 15. децембра.

 

 

Уколико се питаш „Шта је EFY?“

 

Entrepreneurship For Youth је пројекат који за циљ има да приближи младима свет предузетништва са којим се не сусрећу тако често. Радионице у трајању од пет недеља одржаће се у јануару путем онлине платформи и омогући ће ти да радиш на развоју софт и хард скилова неопходних за грађење даље каријере као и стицање знања о предузетништву од предавача искусних у овом пољу.

 

Ко je AIESEC?

 

AIESEC је је глобална мрежа студената која развија лидерски потенцијал младих и позитивно утиче на друштво. Присуством у преко 120 земаља света, AIESEC представља највећу организацију вођену од стране студената. Својим програмима интернационалних пракси и организацијом едукативних и друштвено одговорних пројеката, AIESEC пружа младима јединствену могућност за лични и професионални развој.

 

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 04 децембар 2020 21:48

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани