Кућа Добрих Вести

Login

Тениски АТП турнир Serbia Open 2021 од 19. до 25. априла у Београду

Оцените овај чланак
(2 гласова)

savedjokoviccccccПосле девет година АТП турнир серије 250 се враћа на терене Тениског центра Новак.

 

За титулу на шљаци ће се надметати неки од најбољих тенисера планете. Поред светског броја један, Новака Ђоковића, у Београд стижу и четврти на свету, Доминик Тим (Аустрија), десети играч на АТП листи, Матео Беретини (Италија), Гаел Монфис (Француска) који је тренутно четрнаести на свету, као и Атслан Карасев 27. играч света.

 

“Поносни смо на то што је Београд поново домаћин АТП турнира серије 250. Serbia Open 2021 ће бити организован у складу са свим епидемиолошким правилима и мерама које је прописала Влада Републике Србије и које је АТП дефинисао, а сигурни смо да ће показати да су Србија, главни град и ми као организатори поуздан партнер АТП тура“, изјавио је Ђорђе Ђоковић, директор турнира Serbia Open 2021”.

 

Домаћа публика ће, осим Новака Ђоковића, бити у прилици да бодри и остале учеснике из Србије: Душана Лајовића, Филипа Крајиновића, Миомира Кецмановића и Ласла Ђереа. Организатори истичу да је Сербиа Опен 2021 својеврсан спортски догађај, не само зато што је најексклузивнији у читавом региону, већ и зато што је најбоља промоција тениса и тениских талената Србије, спорта и здравијих навика.

 

Oрганизатори су објавили распоред и сатницу такмичења

На главном терену ће првог дана играти сви српски тенисери, а први ће у борбу од 12 сати изаћи Никола Милојевић који ће одмерити снаге са Федериком Коријом из Аргентине.

 

Српски тенисер се тренутно налази на 133. месту АТП листе, док је његов противник на 90. позицији.

 

После Милојевића ће на терен Виктор Троицки, који ће за ривала имати искусног Италијана Марка Чекината. Ово ће бити први међусобни дуел два искусна тенисера. Чекинато је тренутно на 92. месту АТП листе, док се Троицки налази на 194. позицији.

 

После два сингла следи и један меч дублова, а онда у вечерњем делу програма на терен прво излази Данило Петровић који ће играти против седмог носиоца на турниру Џона Милмана. Аустралијанац ће у том мечу бити велики фаворти, а тренутно је 44. на атп листи, док ће Петровић у овај дуел ући са тренутно 158. позиције.

 

Програм на главном терену ће затворити Филип Крајиновић који је пети носилац притв искусног Италијана Стефана Траваље. Крајиновић је на 37. месту фок је Траваља на 67 позицији.

 

Мечеви на свим теренима креће од 12. сати, а играће се на укупно три терена.

 

 

Извор: Кућа добрих вести


Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија