Кућа Добрих Вести

Login

Нови пројекат студената: СтартФОН

Оцените овај чланак
(4 гласова)

CoverstartfonСтартФОН је пројекат Студентске Асоцијације ФОН-а намењен развоју менаџерских и стратешких вештина студената, који кроз решавање студије случаја за успешне компаније као што су Пепсико, Бамби, Књаз Милош и Делта ДМД, имају прилику да освоје праксу! Пројекат се састоји из едукативног и такмичарског дела.

 

Едукативни део пројекта ће се одржати 18. маја и обухвата обуку коју ће држати компанија Послови Инфостуд о методологији решавања студије случаја и вештинама презентовања и продаје, као и предавање компаније Кафетерија на тему „Програм пракси за младе“.

 

Током првог дана СтартФОН-а, компаније Делта ДМД, Бамби, Књаз Милош и Пепсико ће задати своје студије случаја учесницима пројекта, након чега они имају један дан да осмисле најбоље решење.

 

Такмичарски део пројекта ће се одржати 20. маја и састоји се из презентовања решења такмичарских тимова за задату студију случаја, након чега следи проглашење победничких тимова и додела награда.

 

Сазнај нешто ново из области решавања студије случаја, стекни ново искуство, дођи у контакт са неким од најуспешнијих компанија у региону и освоји праксу.

 

Извор: Кућа добрих вести/ФОН

 


Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија