A+ A A-

Мислите као Шерлок Холмс: Књига која подстиче децу да науче како да мисле и размишљају

Оцените овај чланак
(3 гласова)

serlokholmsdfdfdfdfdfЕдиција Мислите као доноси нови наслов – Мислите као Шерлок Холмс, уз који ће деца научити занимљиве чињенице о најпознатијем књижевном детективу Шерлоку Холмсу.

 

У књизи се налазе и активности различитог типа којима се развијају когнитивне вештине, поспешује се креативност и подстичу на сталну запитаност и радозналост. Књига је намењена деци узраста од 7 до 9 година.

 

 

Малишани, упустите се у детективску авантуру која почиње у Улици Бејкер код броја 221Б и будите десна рука Шерлоку Холмсу док решава случајеве који су за друге нерешиви. Анализирајући авантуре славног детектива, сазнаћете како функционише његов ум и одакле потиче његова генијалност, а кроз специфичан начин размишљања научићете како да извучете најбоље из свог ума. На граници између приручника и разигране лабораторије, књига Мислите као Шерлок Холмс је пут кроз приче, задатке и игре помоћу којих ћете открити како да вежбате свој ум за истраживање, логику, научну методу, за страст и мотивацију, а све то пратећи једног од најбриљантнијих детектива свих времена.

 

Едицију Мислите као чине наслови уз које ће деца научити занимљивости из живота и дела светских великана као што су Леонардо да Винчи и Алберт Ајнштајн, али и фикционални јунак Шерлок Холмс. Књиге можете купити путем сајта vulkancic.rs и у свим књижарама Вулкан.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 05 октобар 2021 14:41

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани