Кућа Добрих Вести

Login

ПРЕДСТАВА: „Мало сутра“ у ДКЦ-у 14. новембра

Оцените овај чланак
(2 гласова)

malosutradfdfdfdfПозоришна предстаа „Мало сутра“ одржаже се у Дечијем културном центру (Такосвска 8), 14. новембра са почетком у 17 часова.

 

Ученице и ученици средњих школа у Београду које је спојила љубав према позоришту. У двонедељној позоришној радионици суочили су се са темом "Да ли да одем или да останем?" Из те радионице настала је једна позоришна представа. Представа се бави темама:

 

- Одлазак за бољим животом

- Деформисани системи вредности

- Отуђеност, перспективе

- Емотивне везе

- Чему да се надамо?

- Шта можемо да урадимо да би нам овде било боље?

 

У размишљањима да ли да чекају (мало) боље сутра, уз подршку Гете-Института у Београду, Дечјег културног центра, Предрага Калабе и Јелене Гојић одлучили су да направе позоришни комад како бисмо створили боље данас.

 

Организатори имају на располагању 100 бесплатних карата. Моле  да се за карте пријавите путем имејла на адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.   а моћи ћете да их преузмете у библиотеци Гете-Института у Кнез Михаиловој 50 у петак 12. и суботу 13.11.2021.

 

Режија: Предраг Калаба и Јелена Гојић

Плакат: Кристина Савић

Играју: Предраг Ристић, Катарина Киш, Миња Илић, Кристина Савић, Лука Ковачевић, Александар Радишић, Лука Ђекић, Тара Мор

 

Више информација о пројекту STAYnet: https://www.goethe.de/ins/cs/sr/spr/unt/ver/syn.html

 

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија