Кућа Добрих Вести

Login

ЖЕЛИШ ДА ПОКРЕНЕШ ПОСАО: Дођи на Original Boost

Оцените овај чланак
(2 гласова)

originalbooostПлатформа Оригинал, Фондације Новак Ђоковић, након успешно реализованих конференција Оригинални разговори и Даре то бе Оригинал, организује Original Boost – са циљем да вас мотивише и оснажи да се усудите, развијете своје пословне идеје и претворите их у успешне бизнисе.

 

Original Boost биће одржан 23. септембра у хотелу Krowne Plaza, а током ове целодневне конференције бројни предавачи ће кроз панеле, кеyноте, радионице, спринт предавања, округли сто и QА сесије свим присутнима пренети своја знања и искуства из области покретања и развоја бизниса.

 

Да ли ваша идеја може постати успешан стартап?

Да ли је могуће покренути посао и ако немате новац за почетно улагање?

Који су све изазови који вас очекују на овом путу?

Како направити бизнис план?

Како да формирате цене?

Како се носити са конфликтима у својој фирми и успешно их превазићи?

На који начин сачувати ментално здравље у процесу развоја свог бизниса?

Шта је то што ће пресудити да ли ће ваш стартап успети или пропасти?

 

Ово су само неке од тема које ће бити обрађене на конференцији Original Boost и које ће ти сасвим сигурно помоћи да своју идеју реализујеш и снове претвориш у стварност.

 

Своја искуства и знања са посетиоцима конференције поделиће неки од оснивача најуспешнијих стартапа са ових простора, ангел инвестори, стручњаци за развој пословања и финансијски и инвестициони експерти.

 

Осим тога, уколико већ имаш идеју чија је реализација започела, или се осећаш спремно да се упустиш у пословну авантуру – на Original Boost имаћеш прилику да је представиш пред потенцијалним инвеститорима и, уколико победиш, добијеш почетни капитал за свој стартап.

 

Чак и уколико не победиш, а твоја идеја се допадне жирију, или у теби као оснивачу виде потенцијал, добићеш менторску подршку у оквиру програма који ће организовати платформа Оригинал (раније смо већ реализовали програм Оригинални лидери), а која ће ти помоћи на путу ка успеху.

 

Уколико је ово “сигнал” на који чекаш већ неко време – пријави се на конференцију Original Boost и дођи по своју дозу инспирације и мотивације!

 

За пријаву на Original Boost и кликни на ОВАЈ линк.

 

 

 

Извор: Кућа добрих вести/Оригинал магазин

 

 


Последњи пут измењено субота, 03 септембар 2022 14:45

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија