Кућа Добрих Вести

Login

НОВОБЕОГРАДСКИ ПАРК ФЕСТ: Едукативно-хуманитарни дан у Блоку 45

Оцените овај чланак
(1 Глас)

parkplakatГрадска општина Нови Београд покровитељ је „Новобеоградског парк феста“, хуманитарно-едукативног дана који ће се одржати у недељу, 28. маја, с почетком у 10 часова, на шеталишту „Лазаро Карденас“ у Блоку 45.

 

Фестивал организује Установа културе опшине Нови Београд “Новобеоградска културна мрежа, која је предвидела занимљив хуманитарни, спортски и музички програм за све генерације Новобеограђана и становника других општина који у недељу дођу на Парк фест, oбјављено је на порталу Novibeograd.rs.

 

У оквиру хуманитарне акције „Буди царица или цар – донеси књигу на дар“, посетиоци ће моћи да дарују књиге за библиотеку Основне школе „Влада Обрадовић Камени“ из Ледина.

 

Суграђани се позивају да за Свратиште за децу на Новом Београду донирају одећу, обућу, школски прибор, средства за хигијену и играчке.

 

Поред полигона за спортска такмичења најмлађих, за децу ће бити организован сусрет са списатељицом Јасминком Петровић, квиз „ЛУЕДУ-Научи се човече“, као и музичко-еколошка радионица са музичаром Бранком Тријићем.

 

У музичком делу програма наступиће певачица Нада Павловић и бенд „The Mambo Stars“, а концерт ће оджати и први српски дечји рок хор „Rotskhoir“, као и чланови Уметничког центра „Талија“.

 

 

ПРОГРАМ:

 

 

Спортски кутак

 

10.00… Разгибавање

10.15… Такмичење у фудбалу и између две ватре

11.30… Спортски полигон

Кутак за радионице

 

10.30… ЛУЕДУ квиз „Научи се човече“

11.30… Музичко-еколошка радионица Бранка Тријића

13.00… Сусрет с писцем за децу: Јасминка Петровић

Главна бина

 

11.30… Концерт: Талија

12.15… Представа за децу: Мачак у чизмама – Позориште Сањалиште

13.15… Концерт:Rochoir

14.00… Концерт: Нада Павловић & The Mamgo Stars

 

 

 ИЗВОР: Кућа добрих вести



Последњи пут измењено четвртак, 25 мај 2023 12:54

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија