Кућа Добрих Вести

Login

Београдски фестивал цвећа – позив за волонтере

Оцените овај чланак
(5 гласова)

prijavaaaaБЕОГРАД - Ако желиш да сазнаш више о урбаној екологији и научиш како да се активираш и помогнеш да град постане зеленије и хуманије место за живот у складу са природом придружи се 4. Београдском фестивалу цвећа, који се одржава у парку Мањеж од 20. до 22. септембра.

Београдски фестивал цвећа (БФЦ) окупља велики број учесника и излагача који инспирацију налазе у природи, афирмишу је кроз своје стваралаштво и рад или се баве њеном заштитом, објавила је Канцеларија за младе.
Бројни партнери и учесници ВФЦ су професионалци из различитих области – културе и уметности, архитектуре и пејзажне архитектуре, екологије и заштите животне средине, образовања, привреде, цивилног сектора и медија.
Волонтери у складу са својим интересовањима активно учествују у организацији догађаја, стручних предавања, дечијим радионицама, поставци изложби и осталим активностима, пре, после и за време манифестације. Године или стручна спрема нису ограничење да се активираш. На БФЦ од првог издања волонтирају како млади, тако и већ искусни професионалци, а сви са истом мотивацијом и жељом да улепшају град и учине га бољим за живот.
Волонтери су дневно ангажовани до шест сати и за свој труд и време добијају сертификат о волонтирању и могу упистати волонтирање на фестивалу у свој CV. Волонтерима је обезбеђена храна и освежење током волонтирања.
Манифестација је подржана од стране Секретаријата за заштиту животне средине, Градског Зеленила, Србијашума, Туристичке организације Београда, општина и других јавних институција. Манифестације сличне БФЦ се одржавају у свим већим градовима Европе.
Сви заинтересовани за волонтирање на БФЦ могу се пријавити попуњавањем online формулара ОВДЕ, најкасније до сутра.
За додатне информације можете се обратити на e-mail адресу: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .

                                                                                                     Извор: Кућа добрих вести                       


Последњи пут измењено понедељак, 16 септембар 2013 23:38
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија