Кућа Добрих Вести

Login

Конференција „Нови Лидери 2014“

Оцените овај чланак
(4 гласова)

lideriiiiiБЕОГРАД – Конференција „Нови Лидери“ одржаће се данас и сутра у Народној банци Србије.


Потенцијални делегати на Конференцији Нових Лидера су они млади који желе да стекну, али и да поделе своја знања, визије и циљеве, развијајући сопствене лидерске способности.


Организатори су најавили да свако ко се осећа као лидер у било којој форми, биле то ваннаставне активности, успеси на академском и пословном нивоу, лична достигнућа и посвећеност заједници, више је него добродошао.


„Наша мисија није да анализирамо величину учињених дела – водили одељење или читав град, били самостални предузетници или покретачи иницијативе на факултету. Наше је да вас подржимо да у томе наставите“, навели су организатори.


Међу најављеним говорницима су и Милена Вујичић, учесник међународне едукативне експедиције на Антарктику 2009. године као једини представник из нашег региона. Ово искуство је у много чему обележило правац њеног живота у годинама након експедиције. Непоправљиви је ентузијаста и позитивац и води се мишљу да је у животу све могуће. Страсти су јој развој људи и путовања. Тренутно живи и ради у Стокхолму, у Шведској.


Најављен је и Дарко Соковић, редитељ документараца, активиста грађанског друштва. Снимао, живео и радио у Србији, на Косову, у Босни и Херцеговини, Хрватској, Италији и Ирану, а његови филмови приказивани су у релевантним документарним селекцијама у региону и свету. Радио је све послове који постоје на радију, и као менаџер за односе с јавношћу за неке од највећих клијената. На целом западном Балкану се осећа као код куће. Сања да режира отварање Олимпијских игара. Директор и оснивач Докукино фондације.


Од власника некретнина до веб дизајнера


Nadya Zhexembayeva је власник групе компанија у области некретнина, инвестиција и консалтинга, аутор и едукатор, члан саветодавног одбора у ОМВ фирми, аутор две књиге, а њен рад преплиће се у иновацијама, лидерству и одрживом развоју. Кока Кола, Ерсте банка и Хенкел, само су неки од клијената са којима је радила. Као професор има искуства у многим едукативним центрима и бизнис школама, а предавала је у Словенији, Француској и Мексику, у области лидерства, стратегијског менаџмента, менаџмента промена и одрживог развоја.


Андрија Герић, 15 година члан Одбојкашке репрезентације у време највећих резултата, учесник 4 Олимпијаде, спортски тренер, пензионер и ускоро психолог, љубитељ добрих укуса музике и хране. Отац принцеза Софије и Лее.Верује да се све и сви могу променити.


Владимир Леличанин ”Head of Web Development” на САЕ институту у Београду. Такође је на челу тима од 15 врхунских веб девелопера и дизајнера, који су били његови ђаци, а данас са њима ради за велике светске и домаће компаније, креирајући wеб апликације, цлоуд сервисе, игрице и мобилне апликације. Владимир је дипломирао Дизајн у мултимедији и има близу 20 година професионалног искуства у мултимедији и дигиталним уметностима. Током последње деценије ради као менаџер компаније која се бави адвертајзинг продукцијом и маркетинг консалтингом за бројне клијенте у земљи и свету, а уједно ради и специјалне ефекте, пост продукцију и дизајн за неке познате ТВ емисије на националним телевизијама.


Детаљније о томе ко су говорници погледајте ОВДЕ

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 12 новембар 2014 21:51
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија