Кућа Добрих Вести

Login

Отворен конкурс за праксу студената у Нинамедији

Оцените овај чланак
(1 Глас)

ninamediaaaaaБЕОГРАД - Ближи вам се крај студија и припремајући се за самосталност суочавате се са чињеницом да поред знања које имате већина послодаваца тражи и радно искуство које немате где да стекнете?

 

На нашем тржишту рада потражња је много већа од понуде па радно искуство представља значајну предност при запошљавању.

 

Нинамедија је млад тим који је потпуно свестан да се дипломци налазе у незавидној позицији у овом преломном моменту у животу, а поред свести има и жељу да помогне.

 

Основни производ Нинамедије и оно по чему је најпрепознатљива је медијски клипинг и анализа медијских садржаја. У просечном дану испоручи својим корисницима око 20.000 обрађених прилога.

 

Ова кућа је на свом сајту објавила да је потписала споразум о сарадњи са Универзитетом у Новом Саду и расписала конкурс за шестомесечну праксу где ће стручњаци помоћи дстекнете непходне вештине за рад у следећим областима:

 

Конкурс је отворен до 4.јануара, а пријаве нам можете слати преко апликације на сајту Центра за развој каријере

 

Како је најављено након завршене праксе тиму Нинамедије биће драго да се прошири и понуди радна места онима који буду задовољни искуством у Нинамедији, а покажу задовољавајуће резултате у раду.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 18 децембар 2014 22:27
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија