Кућа Добрих Вести

Login

Конференција „Славимо разноликост“

Оцените овај чланак
(1 Глас)

slavimoraznolikosttttttБЕОГРАД – Конференција „Славимо разноликост“, једнодневни догађај посвећен јачању омладинских организација биће одржана 22. Јануара од 12 до 16 часова у заједници предузетника Impact HUB.


На конферецији ће бити речи о сарадњи омладинских организација са свим нивоима власти и сарадњи са компанијама, најавила је Фондација Ана и Владе Дивац

 

Пројекат „Славимо разноликост“ реализује се уз подршку Амбасаде Сједињених Америчких Држава у Србији има за циљ оснаживање омладинских организација и промоцију разноликости међу младим људима у Србији, као и повећање мобилности младих унутар земље и упознавање са разноврсношћу културног, националног и верског идентитета различитих крајева Србије.


На конкурсу је изабрано шест организација из мултикултуралних и мултиетничких средина, које су кроз програме размене ојачале своје капацитета и размениле искуства у раду са младима, прикупљању средстава и сарадњи са локалном самоуправом. По три представника из сваке од шест организација је учествовало у радионицама и посетама у трајању од 7 дана. Организације учеснице пројекта представиће 3 пројекта која су развила током размена.


Учесницима конференције ће се обратити Снежана Клашња, помоћница министра омладине и спорта, Рајан Роландс, саветник за односе са јавношћу Амбасаде Сједињених Америчких Држава у Србији, Ана Дивац, Председница УО Фондације “Ана и Владе Дивац”, Мариника Тепић, покрајинска секретарка за омладину и спорт и представници општина.


Потврду доласка извршити OВДЕ.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено субота, 17 јануар 2015 22:14
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија