A+ A A-

ЕY студија случаја за средњошколце „Start Young - Take the Lead“

Оцените овај чланак
(6 гласова)

eyStudijaSlucajaБЕОГРАД - Ревизорско - консултантска компанија ЕY (Ernst & Young) већ другу годину за редом, организује такмичење у решавању студије случаја „Start Young - Take the Lead“ у циљу практичног оспособљавања и препознавања младих талената широм Србије.


Такмичење у студији случаја намењено је средњошколцима без обзира на годину и предмет школовања а одржаће се 8. априла у 13 часова на Универзитету Сингидунум.


Организовано као део ЕY стратегије за развој талената, такмичење је окренуто подршци све распрострањенијих неформалних облика едукације уз посебан осврт на методологију студије случаја. На задатак студије случаја који је од 2. фебруара био доступан на званичној Фејсбук страници EY Serbia Careers, своја решења је послало преко 35 тимова, а жири је за финале одабрао 8 најбољих. Стручни жири броји 11 чланова који долазе из компаније ЕY, Универзитета Сингидунум, банкарског и привредног сектора, а у финалу одабраће пет тимова којима ће се пружити могућност да конкуришу за ЕY стипендију до краја школовања.


У циљу додатне мотивације, ЕY партнери пројекта доделиће бројне награде најбоље пласираним финалистима. Универзитет Сингидунум обезбедио је бесплатну школарину и додатне повољности приликом уписа на студије; компанија „Devana Technologies“, у оквиру пројекта Удружења за подстицање предузетништва „Живојин Мишић“, препоручиће учитеље, наставнике и професоре победничких тимова за годишњу награду „Најбољи едукатори Србије“.


ЕY је глобални лидер у ревизорским и пореским услугама, подршци при пословним трансакцијама и пословном савјетовању. Широм свијета, 190 хиљада наших запослених дијеле наше заједничке вриједности као и потпуну посвећеност квалитету. Ми се разликујемо по томе што помажемо нашим запосленима, клијентима и заједницама да остваре свој потенцијал.


ЕY се односи на глобалну организацију фирми чланица „Ernst & Young Global Limited“, од којих свака представља одвојено правно лице.

 

Ernst & Young Global Limited је фирма регистрована у Уједињеном Краљевству, која не пружа услуге клијентима. За више информација о нашој организацији, молимо вас да посетите адресу: www.ey.com/rs.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 06 април 2015 22:51
Агнеза Трпковски

Новинар, оснивач и главни и одговорни уредник интернет новина „Кућа добрих вести“. Дипломирани економиста (међународни економски односи). Радила 23 и по године у Новинској агенцији Танјуг, од приправника, шефа дописништва за Војводину, до дописника из иностранства (Чешка, Словачка). Да би реализовала ову своју идеју и другачију визију новинарства, напустила 2011. године сталан посао, са места заменика уредника Економске редакције Танјуга - ЕКОС и покренула овај лист-магазин чији је основни мото - „Наше је само оно што другима дамо“.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани