Кућа Добрих Вести

Login

Н1 летња новинарска радионица

Оцените овај чланак
(2 гласова)

n1БЕОГРАД – Н1 летња новинарска радионица је пројекат који je осмишљен како бисмо младим, амбициозним људима који воле новинарство дали могућност да науче основе новинарског посла на телевизији.


Уз врхунске ТВ професионалце и познате новинаре Н1 телевизије, кандидати ће моћи бесплатно да стекну основна знања из области телевизијског новинарства.


Коме је намењена?


Позвани су студенти завршних година друштвених факултета као и дипломиране новинаре који нису имали прилике да се опробају у новинарском послу, да пријаве своје учешће у летњој новинарској радионици.


Циљ радионице


Циљ радионице је да искусни новинари припреме студенте и новинаре за рад на телевизији, да им путем предавања приближе новинарски и редакцијски посао. Да их упознају са најновијим трендовима у медијима, са техником и опремом коју свакодневно користе, да их упуте како да усаврше свој таленат за писање и изражавање.


Трајање радионице


Радионица ће трајати шест недеља, од 6. јула до 15. августа 2015. За најбоље полазнике обезбеђена је пракса на Н1 телевизији.
Пријаве
Уколико сте заинтересовани да учите од најбољих, да вам своја искуства пренесу врхунски професионалци, пријавите се. 


Пријаве послати на имејл: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. , najkasnije do 6. juna 2015. godine.

Формулар преузмите ОВДЕ.


Извор: Кућа добрих вести/N1info

 


Последњи пут измењено петак, 29 мај 2015 22:02
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија