A+ A A-

Новогодишње изненађење – поклон пробног курса за било које ИТ занимање

Оцените овај чланак
(1 Глас)

iznenadjenje4545БЕОГРАД - У жељи да вам приреди новогодишње изненађење које ће бити актуелно током целе 2017. године, Портал Млади је одлучио да својим посетиоцима сајта и највернијим читаоцима поклони недељу дана пробног курса за било које ИТ занимање.

 

Уколико желите да будете сигурни који ИТ курс одговара вашим жељама, могућностима и вештинама треба да направите следеће кораке:

 

Пријавите се на бесплатне ИТ консултације које се организују сваке друге суботе од 10 до 13 часова.

 

Током консултација предавач ће утврдити ваш ниво предзнања, поразговарати са вама и дати мишљење који курс би био најбољи за вас.

 

Пријавите се на похађање бесплатне пробне недеље једног од курсева.


Током прве недеље курса упознаћете се са пројектом, завршним радом курса, за који ћете се едуковати уколико наставите да похађате курс.

 

Након завршетка курса бићете у могућности да самостално направите свој пројекат и то ће бити ваш завршни рад као и референца за садашњег или будућег послодавца.

 

У овој пробној недељи упознаћете се са начином предавања и садржајем курса што ће у велико мери утицати на доношење ваше одлуке о томе да ли сте спремни да наставите даље и идете до краја курса или да прекинете са пробном недељом и окренете се неким другим правцима или занимањима.

 

Да би добили прилику за похађање бесплатне пробне недеље ИТ курса потребно је да задовољите два веома важна услова:

Пријавите се преко Prekvalifikacija.com или ITspecijalizacija.com.

 

Извор: Портал Млади/Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 06 јануар 2017 12:22
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани