Кућа Добрих Вести

Login

Форум младих лидера Србије

Оцените овај чланак
(2 гласова)

naslovnamladizlatiborНа Златибору ће од 26. до 28. маја биће одржан Форум младих лидера Србије у организацији Биснис Инфо Групе.


Циљ Форума је да окупи 100 младих лидера из области бизниса, науке, друштвеног активизма, образовања, нових технологија, јавног живота, са циљем да их мотивишу, подрже њихове успехе, повежу и допринесу покретању нових инцијатива.


Предавачи су истакнуте личности из јавног живота, успешни привредници и предузетници, представници академске заједнице и медија, најавила је медијска асоцијација АСМЕДИ.


Колико је важно формално образовање за успех у животу, приватни ВС државни факултети, како напредовати у каријери, како се усавршавати, како подићи своје вештине, како изугледа успети у развијеном свету- само су неке од тема овогодишњег Форума.
Очекују вас радионице, networking, мотивационе приче, дружење.


Организатор је позвао компаније да кандидују своје представнике до 35 година старости, који су остварили одличне пословне резултате и истакли се лидерским приступом.


Пријаве кандидата (име, презиме, годиште, позиција, контакт подаци) слати на мејл Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .


Пријаве се врше путем апликације.


Извор: Кућа добрих вести


Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија