Кућа Добрих Вести

Login

Студенти Економског факултета међу најбољима у Европи

Оцените овај чланак
(1 Глас)

CasestudyБЕОГРАД - Од 4000 студената са 865 универзитета из целог света који учествују на такмичењу из инвестиционе анализе престижног CFA Института, тим Економског факултета у Београду пласирао се међу 20 најбољих case study тимова у Европи на такмичењу које је одржано у Прагу.


Студенти Никола Станојчић, Рената Греговић, Александра Беочанин, Јована Вукмировић и Ђорђе Димитријевић пласирали су се на европско такмичење победом на регионалном такмичењу CFA, објавио је Економски факултет.


“Чињеница да је неки тим учествовао на ЕМЕА финалу (Europe, Middle East and Africa) сврстава га у три одсто најбољих тимова на свету”, истакао је члан тима, студент треће године Економског факултета Никола Станојчић.
Академски ментор тима био је продекан Економског факултета др Драган Лончар, а индустријски ментор је Никола Марковић из Е&Y.


На глобалном нивоу CFA такмичења прво место је однела Barna Business School из Доминиканске Републике.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 05 мај 2017 23:36
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија