Кућа Добрих Вести

Login

За викенд форум 100 младих лидера на Златибору

Оцените овај чланак
(1 Глас)

Forumm04549БЕОГРАД - Сто младих лидера из целе Србије, представника компанија и студената различитих факултета, окупиће се овог викенда на Форуму младих лидера Србије на Златибору.

 

Форум ће отворити популарни водитељ Иван Ивановић и музичар Марчело. Догађај су подржали Америчка привредна комора, Конрад Аденауер фондација, Београдски универзитет, бројни медији и студентске организације, препознајући значај подстицања младих на умрежавање, покретање иницијатива и промоције успеха.

 

На Форуму ће говорити и представници академске заједнице – САНУ, Универзитета у Београду, Научно-технолошког парка о прилагођавању образовања потребама тржишта, савременим технологијама које захтевају нова знања, развоју старт-ап заједнице и подстицању предузетништва.

 

Истакнути директори великих компанија и банака поделиће своја искуства о успеху, како се управља тимом и гради поверење, које су то навике успешних и како да напредујете у каријери.

 

Наши успешни студенти и запослени у иностранству који су за ову прилику дошли у Србију, откриће које су то предности и могућности образовања у иностранству, шта је то код нас драгоценије, како да постигнете изванредне резултате, како применити инострану праксу и унапредити услове образовања и рада у Србији.

 

Млади ће током два дана имати прилику да кроз панеле и радионице, мотивациона предавања и умрежавање изграде нова познанства, повежу се са колегама из других компанија и факултета, размене искуства.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 24 мај 2017 11:01
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија