Кућа Добрих Вести

Login

Конкурс за најбољи мем

Оцените овај чланак
(1 Глас)

wave434545БЕОГРАД - У сарадњи са WAVE Network, а у оквиру WAVE Step Up Campaign, Удружење Феномена расписује конкурс за најбољи мем на тему оснаживања жена које су преживеле насиље.


Ко може да се пријави?


Конкурс је намењен младима из целе Србије који се могу пријавити индивидуално или групно


Колико пријава могу да пошаљем?


Колико желиш!


У ком формату је потребно послати мем?


Мемови се могу слати у следећим форматима – .јпг, .пнг  и сл. Дозвољен је само текст, не видео или гифови.


Коме послати пријаву?


Пријаве се шаљу на следећу мејл адресу: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. са назнаком: Пријава за конкурс. Поред мема, у мејлу је потребно написати категорију за коју се прјављујете, име, презиме, место и контакт телефон креаторке или групе креаторка.


Посебни услови:


Иако су мемови уобичајено шаљиви и саркастични, организатори конкурса наглашавају да насиље није забава! Стога, прихватљиви су мемови који прате тему – опоравак, оснаживање, услуге подршке, право на живот без страха и насиља, потребе жена које су преживеле насиље итд.


Мемови треба да садрже позитивну, оснажујућу и инспиришућу поруку. Строго је забрањено користити понижавајући и вулгарни језик.


Колико категорија за такмичење постоји?


Мемови се могу слати у три категорије:


1) Најбољи мем у оквиру теме Опоравак и оснаживање жена које су преживеле насиље
2) Најоригиналнија употреба већ постојећег мема
3) Најкреативнији мем


Да ли постоји награда?


Најбољи мемови одабрани од стране Комисије формиране у Удружењу Феномена биће награђени износом од по 50 евра у динарској противвредности (бира се најбољи мем у све три категорије).


Такође, WAVE Мрежа ће свим одабраним учесницама/има доделити сертификат о учешћу на конкурсу, публиковати њихове радове онлине и изложити их на WAVE Конференцији у октобру.


Рок за пријаву:


12. август 2017. године до поноћи.
За све додатне иннформације можете сеобратити координаторки активности СалађаниЛуковић на следећи број телефона: 0600861393 или на мејл адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .


Конкурс важи за територију Србије.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 03 јул 2017 19:41
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија