Кућа Добрих Вести

Login

Наградни конкурс Европски дневник

Оцените овај чланак
(1 Глас)

EUDNEVNIKKKKKKБЕОГРАД - Унија средњошколаца Србије објавила је да је Делегација ЕУ у Србији расписала наградни конкурс „Европски дневник 2017/18“.

 

У складу са темама публикације Европски дневник, теме овогодишњег конкурса се тичу младих и Европске уније и њиховим виђењем ЕУ и положаја младих.

 

Новина овогодишњег конкурса је специјална категорија радова, а то је “Где прошлост сусреће будућност – 2018. година европског културног наслеђа“.

 

Желећи да средњошколци дају посебан допринос обележавању године културног наслеђа, Делегација Европске уније у Србији је одлучила да у оквиру сваке категорије конкурса „Европски дневник 2017/18“ додели по једну награду на тему културног наслеђа.

 

Овогодишњи конкурс обухвата шест категорија у којима се подносе радови:

 

1. Литерарни радови;

2. Ликовни радови;

3. Новинарски жанрови;

4. Фото репортаже или фото-радови;

5. Видео форме;

6. Мултимедијалне форме.

 

Још једна новина овогодишњег конкурса је могућност индивидуалног и групног учешћа на конкурсу.

 

Награђени ученици и њихови ментори ће имати прилику да путују у једну или више земаља Европске уније у мају 2018. године!

Рок за достављање радова је 10. март до поноћи.

 

Радови се подносе искључиво електронским путем и то индивидуални радови ОВДЕ а тимски радови ОВДЕ, док се ликовни радови шаљу поштом.

 

Све информације о конкурсу можете пронаћи на сајту Европског дневника.

 

За више информација будите слободни да пишете на имејл адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .

 

Извор: Кућа добрих вести/Srednjoskolci.org


Последњи пут измењено среда, 28 фебруар 2018 13:10

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија