A+ A A-

Сајам летњих могућности 2018

Оцените овај чланак
(1 Глас)

rotalmlasssssssssБЕОГРАД - Сунчани и топли дани су већ увелико почели, а званичан почетак лета сви нестрпљиво ишчекујемо.

 

Полако се праве планови како да га обележимо и наградимо се након успешно завршеног испитног рока.

 

Стога, и овог лета, тим Портала Млади позива све на Сајам Летњих Могућности који су за нешто другачије од уобичајеног.

 

Ако се осећаш да си исцрпео све типичне дестинације Грчке и Црне Горе и желиш оригиналан провод; желиш да будеш од некоме од помоћи, научиш нешто ново и интересантно, да упознаш нове пријатеље другачијег порекла или чак и зарадиш џепарац, а не знаш одакле да почнеш – помоћи ћемо ти! Сајам летњих могућности И ове године одлучили смо да ти олакшамо проналазак ,,правог” лета. Зато те позивамо да дођеш 21. маја са почетком у 15 часова на 6. спрат Београђанке (Масарикова 6) и упознаш се са организацијама које омогућавају наведено.

На сајму ћеш имати прилику да се информишеш о програмима које нуде наши прошлогодишњи учесници: AIESEC, Фондација Темпус (Ерасмус + програми), Млади истраживачи Србије, Волонтерски центар Војводине, ISWIB (Међународна студентска недеља у Београду), али и они коју су са нама по први пут: Компас каже Србија, American Adventures Work&Travel, Савез извиђача Србије, БЕСТ Београд и Студентска задруга Чукарица М.

 

Формулар за пријаву можете попунити ОВДЕ.

Свака од ових организација ће у прецизно наведеним терминима држати презентације о летњим програмима које организују, за које те молимо да се на овом линку пријавиш јер број места ограничен.

 

Такође, уколико се деси да не будеш у могућности да одлушаш неку од презентација, у току трајања целог сајма, на тераси Београђанке стајаће штандови организација којима ћеш моћи тренутку да приђеш и добијеш сваку потребну информацију.

 

Извор: Кућа добрих вести


Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани