Кућа Добрих Вести

Login

Рада Севић

Рада Севић

Ако би требало да опишем себе у две речи, онда би то било радосна и радна Рада, што и моје име говори. По струци сам дипломирани инжењер организационих наука – менаџмент. Ужа специјалност Људски ресурси: тренинг и професионална оријентација. Око 15 година радим са младим, паметним, образованим људима на заједничком препознавању потенцијала, подизању мотивације и самопоуздања у тражењу посла. Учимо једни од других, “заборављамо изговоре, тражимо начине да нешто урадимо, свесни да једини део свемира који можемо променити то смо ми сами”. Имам срећу да радим оно што волим, трудећи се да рад, учење, знање, стручност, позитиван став промовишем као вредности. Умрежавање, подршка, солидарност, ширење позитивног духа, задатак је свих нас који имамо привилегију да радимо са људима. Изузетно је важно младим људима, пуним ентузијазма и позитивне енергије, жељних знања представити неке дивне, племените људе који су својим радом, залагањем, стручношћу остварили успех у различитим областима. ,,Кућа добрих вести" место је где се промовишу праве вредности и част ми је и задовољство да сарађујем са Вама.

Веб сајт::

sanmarkrkrkrkroТу сам, упијам атмосферу прелепог града, централноевропске архитектуре, дома писаца и интелектуалаца, најбоље кафе на свету, дуге гастрономске традиције…

Зашто волим Грке?

недеља, 28 фебруар 2021 13:54 Објављено у Туризам

krfkucasrbijaНеки људи вас искрено дирну, дубоко, неки сусрети оставе траг за цео живот. Такав је био и мој сусрет са племенитом породицом Јанулис на Крфу.

Најлепше библиотеке света

петак, 19 фебруар 2021 11:40 Објављено у Култура

admontbibliotekaaustrijadfdfdfdfdf“Неке библиотеке су места која складиште књиге, а друге права уметничка дела за себе. Оне су као дневне собе градова – топла места у која свако може да дође и учи – негују једнакост”, каже професор Кемпбел, човек који је путовао светом у потрази за најлепшим и највећим библиотекама.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија