Кућа Добрих Вести

Login

Мед ће тећи 9. и 10. фебруара

Оцените овај чланак
(1 Глас)

medghghghghgУ суботу и недељу, 9. и 10. фебруара 2019. године, у хали 2 Београдског сајма, одржава се 11. Државни пчеларски сајам са међународним учешћем.

 

Организатор ове међународне манифестације је Савез пчеларских организација Србије.

 

Сајам је прилика да се, поред меда и других пчелињих производа, по најповољнијим условима набаве и комплетна пчеларска опрема и репроматеријали, а посетиоци ће моћи да уживају у веома разноврсном изложбеном, образовном, промотивном, привредном и туристичком садржају и програму.

 

Поред такмичарског дела, у оквиру Сајма биће организовани међународни стручни панели и семинари "Како да српски мед постане светски малопродајни бренд" и "Пчеле не умиру од зиме", те представљање и проглашење најбољих иновација у области пчеларства.

 

Радно време сајма је у суботу од 9 до 18 часова, а у недељу од 9 до 16 часова.

 

Улазница за посетиоце кошта 350 динара, а паркинг у кругу сајма плаћа се 100 динара по сату. Целодневни паркинг код "Еуросалона" кошта 900 динара за аутобусе и 300 динара за аутомобиле.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 04 фебруар 2019 15:16

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија