Кућа Добрих Вести

Login

Пољопривредницима 6.000 динара по хектару

Оцените овај чланак
(1 Глас)

ZELENAPOLJAАААААБЕОГРАД - Пољопривредни произвођачи су у обавези да прве захтеве за подстицаје у биљној производњи доставе Управи за трезор у периоду од 1. маја до 30. јуна.

Како би остварили право на подстицаје у износу од 6.000 динара по хектару "без рачуна" (до 100 хектара), пољопривредници треба да попуне два истоветна захтева са подацима које су унели у пријаву о продужетку регистрације газдинства, објавило је Министарство пољопривреде.

Управа за аграрна плаћања и Управа за трезор су свим регистрованим пољопривредним газдинствима доставили детаљно упутство о регистрацији, у којем су наведене и шифре за производњу које су пољопривредници обавезни да упишу у захтев за остваривање права на поменуте подстицаје.

У Министарству подсећају да је поред Правилника о начину остваривања права на основне подстицаје у биљној производњи, донет и Правилник о условима и начину остваривања права на регрес за гориво као и Правилник о условима и начину остваривања права на регрес за ђубриво.

Образац захтева саставни је део Правилника и можете га погледати ОВДЕ.

Извор: Кућа добрих вести/Министарство пољопривреде


Последњи пут измењено понедељак, 21 април 2014 14:27
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија