Кућа Добрих Вести

Login

Верујте у своју причу - жена која даје печат топлине бизнису

Оцените овај чланак
(2 гласова)

konferencijadfdfdfdfd343434Као новинар имала сам срећу и много прилика да радим интервјуе са људима који се баве најразличитијим пословима. Неки од њих су се издвојили због своје енергије, аутентичности, духа и сјајних идеја.

 

Она је једна од њих - Снајка де Мадре – млада жена која даје печат топлине бизнису. Ово је прича о инспирацији и повезивању, храбрости и слободи, учењу и несебичном дељењу стаченог знања и искуства...

 

Идеје су оно што мења свет. Због тога се дивим предузетницима који почињу, али посебно онима који су успели да развију свој бизнис у Србији. Руку на срце, данас заиста постоји боља подршка државе и бројни подстицаји за оне који желе да се упусте у приватни посао, а разговарајући са тим храбрим и вредним људима схватила сам да је посебно важно њихово повезивање, јер су они отвореног ума и спремни да помогну једни другима. Оно што их води јесте мисао: „Ја то могу“.

 

Интернет је прича за себе, непрегледан простор најразличитијих могућности, место где се креативност може изразити најснажније, али и најбољи начин повезивања и комуникације.

 

Кад смо већ код комуникације, желим да вам представим једну посебну даму, бистрог ума и бритког језика. Она је предузетница, која верује у напоран рад, али и људе и пријатељство. Када је реч о ономе што она ради, рећи ћу само једно – заборавите на досадне пословне састанке, она то ради потпуно другачије!

 

Ако вам кажем да је сви знају као Снајку де Мадре, биће вам јасно да је реч о жени која је другачија. Спојила је љубав према друштвеним мрежама и маркетингу и постала експерт за дигитални маркетинг, заслужна за успех бројних клијената.

 

Све је урадила сама, од тренутка када је 2015, после четири године рада за другога, решила да напусти ИТ компанију и уђе у предузетничке воде. Сматра да сваки човек мора стално да учи и развија своје вештине и саветује да увек треба кренути лагано, малим корацима и кроз рад потврдити своје знање и доћи до успеха.

verijteseseirerererer

А да би се то остварило и да би човек показао сву креативност, најважнија је слобода. „Ја свој посао могу да радим са било којег места на свету, само ми је потребан рачунар и интернет конекција. За мене је слобода најважнија“, каже.

 

Своје знање и искуство о могућностима оглашавања на интернету несебично преноси другима на онлајн консултацијама, прате је људи широм света и са нестрпљењем чекају да Снајка дође у њихов град и лично, кроз разговор, сазнају више о тој области.

 

Она покреће људе, има визију и добру организацију, али и магију да обичан, можда и не толико интересантан производ, представи на прави начин и да му посебну вредност. Оно што је издваја је топлина коју даје бизнису, али и што је амбасадор Србије јер је њено име познато у целом свету.

 

Јелена Бајевић

 

Снајку де Мадре можете пратити на сајту и на фејсбуку.

 

Извор: Блоготрес

 

 

 

 


Последњи пут измењено уторак, 20 април 2021 20:29

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија