Кућа Добрих Вести

Login

"Србија опен"на Штранду у Новом Саду 28. и 29. јула

Оцените овај чланак
(0 гласова)

dzet-ski-uvodnaТрећу годину за редом Нови Сад и градска плажа Штранд ће бити домаћини најбржих џет ски тркача у Европи. Трка „Србија опен“ одржаће се 28. и 29. јула од 12 до 16 часова, док ће слободан тренинг бити дан раније.

- Обзиром на успех прошлогодишње трке, на којој је учествовало 97 возача џет скија из 15 замаља, ове године очекујемо учешће између 120 и 150 такмичара – каже Александар Кревшић из Џет ски клуба Мотоџет из Новог Сада који јe организатор трке.

- Већ су потврдили долазак Кевин Ритерер из Аустрије, Стивен Дулиах из Француске, Маркус Ерлах из Аустрије, Томаж Кете и Пија Сумер из Словеније, сви вишеструки шампиони у својим класама, а посебна атракције за све љубитеље овог спорта биће звезде фрестајла Рок и Нац Флорјанчич из Словеније.

Организатору, Џет ски клубу Мотоџет подршку су пружили Град Нови Сад, Градско веће Града Новог Сада задужено за спорт и омладину, Градско веће
задужено за привреду, Градско зеленило Нови Сад, Туристичка организација Новог Сада, као и бројне друге организације, институције и предузећа. У медијском пулу су Радио телевизија Војводине, која ће уживо преносити трку, Новосадска ТВ, која ће направити серијал емисија о џет скију и припремама трке, као и бројне друге медијске куће.

- Искористићемо прилику да, пошто очекујемо доста гледалаца на Штранду, у програм укључимо и представљања нашег спорта и, пре свега, промоцију безбедне вожње на водама под слоганом „Понашај се одговорно“ – нагласио је Александар Кревшић.

- У сарадњу са туристичким организацијама, пружићемо прилику учесницима и гостима ду открију и све оно лепо што Дунав и Нови Сад могу да понуде посетиoцима.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено субота, 19 мај 2012 18:39
Бранимир Васић

У дневном спортском новинарству радио је више од 33 године. Цео радни век провео је у листовима Спорт и Спортски журнал (у чијем је оснивању и учествовао). Извештавао је са Зимских олимпијских игара 1984. и Летњих олимпијских игара у Атланти 1996. и Атини 2004. Извештавао је и са више шампионата света у бициклизму, стрељаштву, куглању, боксу, кајаку и кануу, као и са десетак светских купова, више од 30 европских шампионата и са више од 20 Балканских шампионата у разним спортовима. Аутор је више спортских публикација.
 

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија