Кућа Добрих Вести

Login

Међународни пливачки маратон у недељу на Ади Међици

Оцените овај чланак
(1 Глас)

plivanje34343БЕОГРАД - Туристичка организација Београда у сарадњи са Удружењем љубитеља Саве и Дунава „Ада Међица” и Савезом за даљинско-маратонско и мастерс пливање Србије, организује у недељу, 17. јула, од 11 часова Први београдски међународни пливачки маратон на Ади Међици.


Пливачка рута је дужине око три километра, кружно око Аде Међице, а такмичење ће се организовати у мешовитој, мушкој и женској конкуренцији. Такмичари који желе да учествују пријављиваће се у недељу од 9 сати.


Све додатне информације о пливачком маратону могу се пронаћи на веб-адреси: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .


Taкмичeњe сe бoдуje у oквиру SRB open water cup-a 2016. Маратон је отвореног типа, а за малолетне учеснике неопходно је одобрење родитеља. Медицинску и техничку подршку обезбеђује организатор. Превоз на Аду Међицу је организован и ићи ће на сваких пола сата са понтона на Савском кеју, између блокова 70 и 44.


Удружење „Дунав у срцу” и брод ресторан „Воденица” побринули су се за ручак такмичара, гостију, новинара и пријатеља маратона, као и за припрему рибље чорбе. Биће организовано и такмичење у повлачењу конопца у женско-мушкој мешовитој конкуренцији, а посетиоце очекује и богат музички програм.


Промотери овог догађаја су и наши прослављени спортисти Нађа Хигл, Ђорђе Вишацки, Жарко Чабаркапа, Драган Соломон, Ненад Голијанин, Бата Ђорђевић, Милојко Пантић и други.


Међународни пливачки маратон даје Београду још једно такмичење, које ће га промовисати као град спорта.

 

Извор: Град Београд/Кућа добрих вести


Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија