Кућа Добрих Вести

Login

Негослава Станојевић

Негослава Станојевић

Негослава Станојевић, дипломирани економиста, новинарством се бави од 1983. године. Најдужи део радног века провела је пратећи бурна дешавања у нишкој и српској привреди, нажалост више везана за њено уништавање, радничке штрајкове и, коначно, њено свођење на ово што имамо данас.
Доживела је, тако, да јој се предмет рада готово укине. И решење за сврабеж прстију навиклих на свакодневно писање нашла је у вођењу два своја блога.

Онда је открила ,,Кућу добрих вести", медиј чију мисију види као онај зрачак из тунела који новинарству може да врати пољуљани углед, а читаоцима изгубљени оптимизам. Највише воли да пише приче о неким успешним, вредним, паметним и предузимљивим људима, који нас уверавају да није све тако црно и да има наде...

Аутор је збирке приповедака на заплањском дијалекту- "Јоште чекам тај реч да ми рекне".

 

Веб сајт::

ПЕСМА ПЕСМУ ТРАЖИ А ЧОВЕК ЧОВЕКА

недеља, 11 септембар 2022 20:13 Објављено у Људи

PESNIKјјјјјјДраги наши читаоци, нека Вас ова дивна порука и наслов интервјуа, управо на данашњи дан и прву деценију од појаве интернет новина Кућа добрих вести (КДВ) на медијском небу, уведу у сазвежђе песника Драгана Марковића, нашег новог аутора и уредника нове рубрике посвећене песничком стваралаштву ,,Песма песму тражи“.

draganmasisc34343434У Нишу је недавно одржана промоција књиге Драгана Милошевића ''30 српских зашто'', у којој аутор поставља деценијама или чак вековима актуелна питања наше прошлости, стварности и будућности, настојећи да пронађе одговоре на њих.

zivotnacrticu90909090Тек смо га упознали, бар ми у Нишу, на промоцији његове прве књиге, “Живот на цртицу“, а управо је објавио “Други живот на цртицу“ . Знамо да су “Цртице“ својеврсна хроника наших дана, од 4. новембра 2010. године (датум прве у првој књизи), знамо да су настале од његових ранојутарњих прилога за емисију “Устанак“ на Радију Београд 202, знамо да га називају и савременим Душком Радовићем… Шта јавност не зна у вези његових текстова, статуса на Фб, књига, а требало би да зна, питала сам Дејана Грујића, дипломираног глумца, новинара, спикера, водитеља, блогера и писца.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија