Кућа Добрих Вести

Login

Конкурс за швајцарску подршку социјално иновативним пројектима истиче 3. августa

Оцените овај чланак
(2 гласова)

ProgresssssssБЕОГРАД - Рок подношење пријава за јавне позиве за социјално иновативне пројекте, које финансира Влада Швајцарске кроз програм Swiss PRO истиче 3. августа 2018 године, до када заинтересоване организације цивилног друштва и локалне самоуправе са програмске територије могу предложити пројекте усмерене на потребе рањивих група и њихово социјално укључивање.

 

Кроз јавни позив намењен цивилном сектору, у ком право учешћа имају организације са искуством у спровођењу пројеката усмерених ка рањивим групама, програм ће подржати до 25 организација за спровођење пројеката у вредности од 10.000 до 14.000 евра.

 

С друге стране, програм ће кроз други позив пружити техничку подршку, а затим и средства за спровођење пројеката у партнерству са цивилним сектором за највише 10 локалних самоуправа из програмске области које припадају III i IV групи према степену развијености.

 

Укупна вредност фонда за подршку социјално иновативним пројектима износи 420.000 евра.

 

Више информација о самом позиву, критеријумима за избор корисника, начину конкурисања као и документација за пријављивање доступне су на веб сајту програма и страници „Конкурси“.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 23 јул 2018 17:13

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија