Кућа Добрих Вести

Login

ПОКРЕНИ И ТИ СОЦИЈАЛНО ПРЕДУЗЕЋЕ: Осми Форум социјалних иновација

Оцените овај чланак
(3 гласова)

socialinovationmmmmmРегионални форум и Форум социјалних иновација удружују снаге у 2021 и организују догађај 9. и 10. септембра 2021. године у Београду, у Културном центру Београда.

 

На форум се можете пријавити путем ОВОГ линка.

 

Позвани су социјални иноватори, социјални предузетници, млади предузетници, организације, представници међународних организација и влада да се придруже овогодишњем Форуму социјалних иновација који се одржава у КЦ Град у Београду. Припрељен је динамичан програм пун инспиративних презентација, разговора и радионица.

 

Догађај комбинује стручне разговоре, интерактивне радионице и групне дискусије са водећим регионалним стручњацима, социјалним предузетницима и социјалним инвеститорима.

 

Посетиоцима ће бити пружени примери праксе у свим секторима, пословним моделима и технологијама и приказани елементи потребни за покретање социјалних предузећа и доказане приступе финансирању, маркетингу и дистрибуцији ових решења.

 

Учесници конференције ће 9. и 10. септембра 2021. разговарати о тренутном стању социјалног предузетништва у региону, представити најбоље праксе и актуелне европске иницијативе и политике. СИФ2021 представља платформу за размену искустава и знања кључних актера из региона у циљу развоја социјалне економије на Западном Балкану.

 

Придружите нам се #SIF2021 и повежите се са организацијама сличним вашој! Упознајте социјалне иноваторе из региона, пронађите инспирацију и поделите знања и иновативне праксе. Постаните део заједнице више од 800 импакт лидера из цивилног, приватног и јавног сектора из 16 земаља који су учествовали на Форуму друштвених иновација у последњих 7 година.

 

Овогодишњи Форум социјалних иновација организују Смарт колектив и Pulse (SOS Group). SIF 2021 одржава се као део Пројекта за унапређење оквира за давање, који финансира УСАИД Србија, а спроводи Коалиција за доброчинство, коју предводи Фондација Ана и Владе Дивац. Коалицију чине Траг фондација, Catalyst Balkans, Смарт колектив, Српски Филантропски Форум, Форум за одговорно пословање и Привредна комора Србије.

 

 

RISE регионални форум део је пројекта RISE - Регионалног инкубатора за социјално предузетништво. Пројекат РИСЕ развија и надгледа конзорцијум који чине RYCO, Pulse (SOS Group), Омладинска мрежа југоисточне Европе (SЕЕYN), Француски институт у Србији и Француско-немачка канцеларија за младе (ОFAЈ) а подржавају Agence Française de Développement и Регионална канцеларија за сарадњу младих (RYCO).

 

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 06 август 2021 21:01

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија