Кућа Добрих Вести

Login

НАЛЕД ПОКРЕЋЕ МЕСЕЦ ИНОВАЦИЈА: Дискусија о финансирању иновација

Оцените овај чланак
(2 гласова)

mesecinovacija343434Национална алијанса за локални економски развој сутра ће у Београду организовати први округли сто "Финансирање иновација: Пут од идеје до реализације", чиме ће покренути "Месец иновација".

 

Округли сто биће одржан у Музеју науке и технике, а посвећен је актуелним условима за обезбедивање финансија за развој иновативних бизниса, кључним изазовима с којима се суочавају иноватори, као и примерима добре праксе како обезбедити средства за успешно пословање.

 

Такође, округли сто у Београду први је у низу догадаја којим запоциње "Месец иновација" и током којег ће сви заинтересовани за унапређење услова за пословање иноватора моћи на сајту њњњ.стартећ.орг.рс да укажу на кључне препреке и предложе решења, саопштио је НАЛЕД.

 

Догађај ће отворити извршна директорка НАЛЕД-а Виолета Јовановић и сениор менаџерка корпоративних послова компаније Пхилип Моррис за југоисточну Европу Драгана Вујко, након чега ће на панел дискусији своја искуства поделити успешни предузетници и чланови старт-уп заједнице Иван Минић, Зоја Кукић, Никола Мијаиловић (Joberty), као и представници Владе Србије, НАЛЕД-а, банкарског сектора и crowdinvesting платформе Venty.

 

Пренос уживо биће обезбеђен ОВОМ линку.

 

"Месец иновација" се покреће уз подршку компаније Филип Морис.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 08 новембар 2021 12:18

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија