Кућа Добрих Вести

Login

Европска награда за најбољег проналазача 2014.

Оцените овај чланак
(4 гласова)

pronalazaciБЕОГРАД - У току је пријављивање за такмичење за Европску награду за најбољег проналазача 2014. године, у организацији Европског завода за патенте.

У жељи да подржи проналазаче из Србије који су осмислили проналазак за који је одобрен европски патент, Завод за интелектуалну својину Србије позвао је заинтересоване да учествују у овом престижном такмичењу, достављањем предлога за најбољег проналазача или проналазак ради препоруке за награду.

Детаљне информације о условима такмичења могу се преузети са портала Европског завода за патенте. 
Уколико проналазак испуњава све услове конкурса, неопходни подаци се достављају у електронској форми најдаље до краја августа 2013. године на начин прописан условима конкурса, на електронску адресу Завода за интелектуалну својину.
Предлози за најбољег проналазача или проналазак могу се достављати и директним подношењем пријаве за такмичење Европском заводу за патенте до 30. септембра 2013. године.

                                                                           Извор: Кућа добрих вести/Завод за интелектуалну својину

 


Последњи пут измењено недеља, 11 август 2013 13:02
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија