Кућа Добрих Вести

Login

“Трофеј Чукарице“ Андрији Јоксимовићу

Оцените овај чланак
(0 гласова)



1ANDRIJAJOKSIMOVICБЕОГРАД - Бициклиста Партизана, кадет Андрија Јоксимовић освојио прво место у 12. међународној трци „Дани Београда - Трофеј Чукарице", на Београдском сајму. Победнички пехар Јоскимовићу уручио је директор сектора „Београдског сајма“ Милош Опсеница.


У конкуренцији кадеткиња прво место припало је Катарини Кубичек из Сокола (Винковци).  Најбољи кадет је Теодор Бајевић  (Авалски соко, Београд). Код полетараца славили су Предраг Томић из Једноте (Шид) и Вања Милић (Авалски соко).
На кружној стази Београдског сајма, у лепој и посећеној бициклистичкој трци, у три различите категорије, стартовало је око 80 возача. Оргзанизатору, Бициклистичком клубу Чукарички помогли су Градски секретаријат за спорт и омладину, „Београдски сајам“, хотел „Ексцелзиор“, „Кнез петрол“, „Фестина“, ДПЦ група  - Београд,  Прометеј - Нови Сад, Златибор градња, Призма, Транспортшпед, ресторан „Њу моментс“.
У судијском тиму били су Ранко Марић, Александра Вантовић, Зоран Чубра и Марко Живановић, о здрављу младих бициклиста бринуо је Дом здравља „Др Ристић“, за окрпљење се побринула Угоститељска радња „Лимекс“.
Пласмани, кадети: 1. Андрија Јоксимовић (Партизан, Београд), 2. Звонимир Задро (Сокол, Винковци), 3. Антонио Јовичић (Сокол).
Кадеткиња: 1. Катарина Кубичек (Сокол).
Млађи кадети: 1.Теодор Бајевић (Авалски соко), 2. Никола Матејић (Шумадија, Аранђеловац), 3. Адмир Колашинац (Трнава, Нови Пазар).
Полетарци – дечаци: 1. Предраг Томић (Једнота, Шид), 2. Милан Боројевић (Једнота), 3. Виктор Барцал (Елит, Нови Сад)
Девојчице: 1. Вања Милић (Авалски соко)

Извор: Кућа добрих вести


Бранимир Васић

У дневном спортском новинарству радио је више од 33 године. Цео радни век провео је у листовима Спорт и Спортски журнал (у чијем је оснивању и учествовао). Извештавао је са Зимских олимпијских игара 1984. и Летњих олимпијских игара у Атланти 1996. и Атини 2004. Извештавао је и са више шампионата света у бициклизму, стрељаштву, куглању, боксу, кајаку и кануу, као и са десетак светских купова, више од 30 европских шампионата и са више од 20 Балканских шампионата у разним спортовима. Аутор је више спортских публикација.
 

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија