Кућа Добрих Вести

Login

Први конгрес молекуларних биолога

Оцените овај чланак
(3 гласова)

nagradaaaaaa787878БЕОГРАД – Први конгрес молекуларних биолога одржаће се у среду, 20. септембра са почетком у 15 часова.

 

Организатори скупа су Српско друштво за молекуларну биологију у сарадњи са Универзитетима у Београду и Новом Саду.

 

Програм Конгреса одвија се у Задужбини Илије М. Коларца и Дому омладине Београда.

 

Програм конгреса укључује широк спектар фасцинантних тема из молекуларне биологије и сродних области и посвећен је стимулисању радозналости, комуникације и сарадње, посебно међу младим истраживачима. Након свечаног отварања конгреса у Великој сали Дома омладине Београда, предвиђена је секција пленарних предавања која ће одржати угледни гости из иностранства.

 

Организатори се надају да ће овај скуп допринети остварењу циља да молекуларним биолозима и научницима из сродних области пружи прилику да размене идеје и буду инспирисани интригантним предавањима реномираних научника и признатих експерата из 24 земље: Аустрије, Босне и Херецеговине, Црне Горе, Данске, Француске, Грчке, Холандије, Хрватске, Ирске, Италије, Канаде, Македоније, Немачке, Пољске, Румуније, Русије, Сједињених Америчких Држава, Словеније, Шпаније, Швајцарске, Шведске, Турске, Велике Британије и Србије.


Сви детаљи у вези са Конгресом могу се наћи на интернет страници MolBioS.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 18 септембар 2017 14:33

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија