A+ A A-

Србија у програму Хоризонт 2020

Оцените овај чланак
(1 Глас)

horisonstssssssБЕОГРАД - Предавање о позицији Србије у оквиру програма Хоризонт 2020 биће одржано у Научном клубу Београд, у четвртак, 1. марта, у 14 часова.

 

У четвртак, 1. марта, у просториjама Научног клуба Центра за промоциjу науке, Краља Петра 46, од 14 до 16 чaсова разговараће се о програму Хоризонт 2020. У оквиру догађаjа „Хоризонт четвртком” биће одржано уводно предавање у циклусу дебата и трибина које Центар за промоцију науке реализује као подршку ширењу знања и искустава о програму Европске комисије за истраживања и иновације Хоризонт 2020.

 

Говоpe: др Дубравка Вејновић, руководилац Сектора за сарадњу са НИО у Центру за промоцију науке, проф. др Виктор Недовић, помоћник министра за међународну сарадњу и европске интеграције, Нада Милошевић и Жељка Дукић, националне контакт особе (NCP) за програм Хоризонт 2020 при Министарству просвете, науке и технолошког развоја.

 

Уколико желите да присуствујете овом предавању, неопходно је да потврдите своје присуство слањем електронске пријаве.

 

Број места је ограничен.

 

Догађај можете пратити уживо.

 

Извор: Кућа добрих вести

 

 


Последњи пут измењено уторак, 27 фебруар 2018 15:01

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани