Кућа Добрих Вести

Login

Манифестација „Види Србију“ на Авали

Оцените овај чланак
(2 гласова)

avvvvvvvvvБЕОГРАД - Туристичка организација Србије (ТОС) под слоганом „Види Србију - које моменте ћеш памтити овог лета“, у оквиру летње кампање, на једном од најлепших београдских излетишта Авали, код Авалског торња, 2. јуна 2018. године у периоду од 10 до 14 часова организује промотивни догађај.

 

Богата туристичка понуда великог броја туристичких организација из Србије омогућиће да пронађете идеалну дестинацију за свој годишњи одмор.

 

Посетиоци ће имати прилику да учествују у забавном програму, да виде представљање фолклорних народних игара, наступе музичких група, као и пројекције туристичких филмова.

 

У оквиру догађаја посетиоци имају и прилику да на квизу знања „Колико познајете Србију“ добију неку од вредних награда попут улазница за Етнографски музеј, викенд у некој од српских бања, вожњу хелихоптером изнад неке туристичке дестинације у Србији као и друге вредне награде.

 

Авалски торањ данас није само највећи видиковац и симбол Београда, он је и оријентир за све путнике. Посетиоци који на квизу ТОС-а добију породичну карту за обилазак торња могу видети панораму великог дела Србије. Техничка подршка догађају од стране „ЈП Емисиона техника и везе“ помоћи ће промоцији ове предивне дестинације.

 

У оквиру овог промотивног догађаја можете купити традиционални сувенир из Србије на неком од штандова или у сувенирници ТОС-а и понети лепу успомену са собом.

 

Овим промотивним догађајем Туристичка организација Србије позива домаће госте да свој летњи одмор или његов део проведу на дестинацијама широм Србије.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 30 мај 2018 12:29

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија