Кућа Добрих Вести

Login

Глобална кампања „Одмор за хероје“

Оцените овај чланак
(1 Глас)

odmorzaherojeerererereКако би захвалила свима онима, који су били у првим редовима у борби са вирусом Ковид-19, међународна хотелска групација Karisma Hotels & Resorts, покренула је на глобалном нивоу кампању "Одмор за хероје", у оквиру које ће за Србију и Црну Гору бити обезбеђено више од 150 ноћења за хероје и њихове најмилије.

 

У Сједињеним Америчким Државама лице кампање је певач и кантаутор Џими Бафет, који је у јутарњем програму CBS show-a најавио кампању и доделио одморе здравственим радницима. У кампању се укључила и Вупи Голдберг, те су заједно усрећили здравствене раднике из Линколн болнице у Бронксу боравком у Margaritaville Island Reserve Riviera Cancún by Karisma ризорту у Мексику.

 

За Србију и Црну Гору, заштитно лице је глумац Андрија Милошевић. Хероји могу бити номиновани путем самоаплицирања или номинацијом од стране НН лица преко OВОГ сајта.

 

 

У кампању се могу укључити привредници, људи добре воље, који ће својом донацијом повећати број одмора за здравствене раднике у Карисминим хотелима и допринети солидарности, која нам је у овим тешким временима потребна.

 

Карисма послује на црногорском приморју већ трећу годину, и за то време реновирана су и отворена два хотела The Long Beach Montenegro и Holiday Village Montenegro у најјужнијем граду у Црној Гори. Отварањем ових хотела ревитализована је и употпуњена туристичка понуда општине Улцињ - казали су из групације.

 

Извор: Bankar.me


Последњи пут измењено четвртак, 21 мај 2020 21:07

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија