Кућа Добрих Вести

Login

Попуст за боравак у хотелу "Мир" на Златибору

Оцените овај чланак
(3 гласова)

MIRHOTELLLLБЕОГРАД - Хотел „Мир“ (4*) на Златибору овог месеца нуди десет одсто попуста за боравак дужи од два дана од недеље до петка.

Хотел „Мир“ располаже са шест луксузних апартмана, седам студио апартмана и дванаест двокреветних соба.
Овај хотел гостима нуди изванредно опремљену играоницу за децу, фитнес и спа центар, стаклену башту, ресторан са 80 места, скијашницу, приватни паркинг, неколико гаражних места и организован превоз до Торника (1.496 м) где Скијалишта Србије, оснежавајући стазе, омогућава разне врсте активности на снегу.

Угоститељи хотела припремају и праве гастрономске специјалитете прилагођене свим укусима и потребама, а по жељи организују и излете на околне дестинације.

Детаљан ценовник погледајте ОВДЕ.

                                                                                                Извор:Кућа добрих вести/ISTN


Последњи пут измењено понедељак, 17 фебруар 2014 15:54
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија