A+ A A-

Промоција туристичке понуде Србије у Словенији

Оцените овај чланак
(2 гласова)

turistickaaaaaБЕОГРАД - Туристичка организација Србије у оквиру својих активности на промоцији туризма Србије на тржишту Словеније, учествује на Сајму „Природа и здравље“ у Љубљани и организује сусрет представника хотелске индустрије и туристичких агенција из Србије са представницима туристичких агенција из Словеније.



Сусрет представника туристичке индустрије и радионица ће бити одржана 12. новембра 2014. године у Љубљани. Учесници из Србије биће: хотели („Square Nine“, Београд; „Falkensteiner“, Београд и Стара Планина; „IN“, Београд; „Queen's Astoria Design“ и „Design Mr. President“, Београд; MK Mountain Resort, Копаоник и „88rooms“, Београд; „Argo“, Београд и „Мона Златибор“, Златибор; „Парк", Рума и „Гранд“, Ниш; „Best Western Шумадија“, Београд; „Праг“, Београд; „Galleria“, Суботица; „Палисад“, Златибор; „Златиборска ноћ“, Златибор; „Србија“, Вршац и „Aquastar Danube“, Кладово), туристичке агенције („Aguastar Travel“, Кладово; „Omniturs“, Београд и „Kompas tourism & travel“, Нови Сад), као и Железнице Србије.

На поменутој радионици учествоваће око петнаест туристичких агенција из Словеније.

Истовремено, Туристичка организација Србије представиће се и на Сајму „Narava & Zdravje“, који се одржава од 13. до 16. новембра 2014. године на Gospodarskom razstavišču. Поред ТОС-а представиће се и туристичке организације Александровац и Бела Паланка, као и хотели: „Crowne Plaza“, Београд; MK Mountain Resort; “Royal Spa” Бања Ковиљача.

На основу званичких статистичких података, у првих девет месеци 2014. године у Србији је боравило 45.388 туриста из Словеније и они су остварили 78.415 ноћења. Према истраживањима туристи из Словеније највише посећују Београд, остала туристичка места, Нови Сад, планинска места и бањска места.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено недеља, 09 новембар 2014 19:54
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани