Кућа Добрих Вести

Login

Туристичка понуда Србије на сајму туризма у Штутгарту

Оцените овај чланак
(1 Глас)

tosssssБЕОГРАД - Туристичка организација Србије (ТОС) организује по четврти пут представљање на сајму туризма CMT у Штутгарту, који се одржава од 17. до 25. јануара 2015. године.


Ове године ће туристичка понуда Србије бити представљена заједно са Туристичким организацијама Војводине и Новог Сада, објавила је ТОС.

 

Током сајма биће представљена целина туристичке понуде Србије, са нагласком на културну понуду, краткe одморe у градовима (Београд и Нови Сад најпре), занимљивости дуж Дунава укључујући и Дунавску бициклистичку руту, понуди везаној за кампинг и караванинг, активни одмор у природи у комбинацији са сеоским туризмом, и манифестацијe које се одржавају у Србији, kao и гастрономију.


Према статистичким подацима Србију је у периоду јануар–новембар 2014. године Србију је посетило укупно 56.978 немачких туриста, што представља повећање од 8 процената у односу на исти период претходне године.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 19 јануар 2015 21:45
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија