Кућа Добрих Вести

Login

Конференција „е-Туризам“ 9. маја у хотелу “Crowne Plaza”

Оцените овај чланак
(2 гласова)

eturizammmmmmБЕОГРАД – Овогодишња Конференција о пословној примени интернета и нових технологија у туризму и угоститељству „е-Туризам“ одржаће се 9. маја у хотелу “Crowne Plaza” u Београду.


„Након изузетно успешне прве конференције, ове године обећавамо још бољу конференцију са много актуелних знања, прилика за networking и дружење. И овај пут предавачи са великим практичним искуством делиће знања, савете и трикове које и ви можете употребити како бисте дошли до нових гостију и путника“, истиче Милан Стојковић, директор конференције.


Иначе, на овогодишњој конференцији биће пуно успешних младих људи предавача.


Међу њима је Ненад Пантелић један од водећих експерата за онлајн маркетинг у региону. Он долази из британске компаније Sentinel Active, објављено је на Фејсбук страници Е-turizam.org.


У једној од панел дискусија на овогодишњој „е-Туризам“ конференцији учествоваће и Бранимир Цигале, директор маркетинга хотела Galleria (Subotica), који ће пренети своја искуства о коришћењеу интернета у функцији продаје хотелских капацитета.
Немања Бољевић долази из Црне Горе и откриће трикове којима се Montenegro Wild Beauty успешно промовише туристима у свету. Немања је copywriter, што је изузетно тражно савремено занимање данас у туризму.


Андреа Бабић (Community Manager) и Бранислав Черубџић (Co-Founder/Account & Sales) долазе из агенције Homepage.
У свом заједничком предавању откриће начине, алате и технике за представљање, промоцију и продају хотелских капацитета на друштвеним мрежама и то приказати на примеру једног од својих клијената – хотел Galleria у Суботици.


Јесте ли чули за Циклус дигиталног маркетинга у туризму?Применом овог концепта можете остварити невероватан број резервација и то у потпуно непознатој и неафирмисаној дестинацији.


Како концепт функционише откриће 9. маја Иван Брозовић (Загреб) из агенције Degordian која је једно лепо али и потпуно непознато село у Хрватској напунила страним туристима.



Више информација о конференцији можете пронаћи ОВДЕ.


Последњи пут измењено уторак, 31 март 2015 22:08
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија