Кућа Добрих Вести

Login

Барјактар Радован Влајков

Оцените овај чланак
(0 гласова)

 

1treningvlajkovbarjaktar1ШПАЈХЕРЗДОРФ - У школској спортској хали у Шпајхерздорфу у Немачкој свечано је отворне сениорски екипни Шампионат света у куглању.


 Заставу у свечаном дефилеу куглаша и куглашица из 16 земаља носио је млади репрезентативац, јуниорски вицешампион  Радован Влајков.
Бројни угледници, спортски функционери и регионални политичари, међу којима и је био и председник Међународне куглашке федерације ФИК НБЦ Зигфрид Швајкард, обратили су се великом броју гледалца и пожелели учесницима добре резултате.
 На стазе прво излазе куглашице Србије које ће у суботу од 18,30 играти против Словачке.
Промењен је термин друге утакмице куглаша против домаћина  Немачке која је према распреду објављеном на сајату ФИК НБЦ после техничког састанка, тренбало да се игра 19. маја  у 8 часова. Нови термин је у 11,30 часова.
- У питању је била грешка, која је исправљена. Организатори су продали 1.500 улазница за ову утакмцу и термин од 8 часова није долазио у обзир – рекао је селетор сениора Милош Поњавић.


Бранимир Васић

У дневном спортском новинарству радио је више од 33 године. Цео радни век провео је у листовима Спорт и Спортски журнал (у чијем је оснивању и учествовао). Извештавао је са Зимских олимпијских игара 1984. и Летњих олимпијских игара у Атланти 1996. и Атини 2004. Извештавао је и са више шампионата света у бициклизму, стрељаштву, куглању, боксу, кајаку и кануу, као и са десетак светских купова, више од 30 европских шампионата и са више од 20 Балканских шампионата у разним спортовима. Аутор је више спортских публикација.
 

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија